Cum se vor face deplasările în afara localităţilor după 15 mai. Anunţul premierului Ludovic Orban

Postat la 29 aprilie 2020 1240 afişări

Cum se vor face deplasările în afara localităţilor după 15 mai. Anunţul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, că după 15 mai „mişcarea în afară localităţilor” nu va fi eliberată total

„Ne-am dori să existe posibilitatea că oamenii să îşi petreacă concediile în destinaţii de vacanţă”, a spus premierul. Orban a mai precizat că încă nu a fost luată o decizie finală privind posibilitatea vacanţelor în lunile iulie şi august

„Nu vom elibera total mişcarea în afară localităţilor. Ne-am dori să existe posibilitatea că oamenii să îşi petreacă concediile în destinaţii de vacanţă. Dar nu se poate anunţa acum cu certitudine”, a declarat premierul, întrebat de reporterul MEDIAFAX.

Cât despre posibilitatea vacanţelor în lunile iulie şi august, Ludovic Orban a declarat că încă nu a fost luată o decizie finală în acest sens.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premier,
ludovic orban,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.