Kaufland România îşi continuă strategia de expansiune şi deschide primul magazin într-un oraş cu mai puţin de 20.000 de locuitori

Autor: Andra Stroe Postat la 29 aprilie 2020 1169 afişări

Kaufland România îşi continuă strategia de expansiune şi deschide primul magazin într-un oraş cu mai puţin de 20.000 de locuitori

Cum retailul alimentar este, în ciuda declinului economic, în plin avânt, Kaufland România a luat o decizie istorică în piaţa locală – mâine va deschide primul magazin situat într-un oraş cu mai puţin de 20.000 de locuitori. Unitatea va fi inaugurată în Moreni, judeţul Dâmboviţa, oraş cu aproximativ 18.000 de locuitori, compania extinzându-se astfel în comunităţi urbane mici.

Deschiderea noii unităţi va contribui la crearea a peste 100 de locuri de muncă în localitatea Moreni. O noutate pentru acest format de magazin va fi raionul de peşte proaspăt, deschis în paralel cu raioanele de legume-fructe, vitrina cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare şi drogherie. Magazinul este dotat cu zece case de marcat standard şi şase express tip self-service şi are o suprafaţă de vânzare de peste 2.500 de metri pătraţi, încadrată într-una totală de peste 5.100 metri pătraţi care cuprinde şi o parcare cu peste 220 de locuri.

Noul hipermarket şi îşi aşteaptă clienţii zilnic, de luni până sâmbătă între 08.00-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 18.00.

Pentru amatorii de preparate calde şi gata-făcute, noul magazin este dotat şi cu un punct grill. Totodată, în galeria comercială din cadrul magazinului clienţii pot găsi farmacie, servicii de telefonie mobilă şi produse proaspete de patiserie şi cofetărie.

Acesta este al doilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
deschidere,
kaufland

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.