Pichet la Ministerul Transporturilor: Sindicaliştii Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă protestează faţă de privatizarea CFR Marfă

Postat la 20 iunie 2013 52 afişări

Peste 20 de sindicalişti din Federaţia Mecanicilor de Locomotivă pichetează, joi dimineaţă, Ministerul Transporturilor (MT), protestând astfel faţă de privatizarea CFR Marfă.

Pichet la Ministerul Transporturilor: Sindicaliştii Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă protestează faţă de privatizarea CFR Marfă

 Sindicaliştii afişează bannere şi pancarte cu mesaje printre care "Opriţi privatizarea CFR Marfă" şi "Stopaţi distrugerea căii ferate, vrem subvenţii adevărate".

Premierul Victor Ponta şi-a asumat public în Guvern, miercuri, responsabilitatea privatizării CFR Marfă şi i-a spus ministrului Transporturilor că nu are de ce să îl critice, deoarece inclusiv transformarea datoriilor în acţiuni era introdusă de la început în procedură, "altfel nu venea nimeni" la licitaţie.

"Vreau să spun public că nu mă derobez de responsabilitate, am ştiut tot timpul procedura, iar termenele foarte scurte - poate că o companie americană e nemulţumită, dar nu le-am stabilit chiar noi, aşa, de capul nostru, acele termene, board-ul (FMI-n.r.) de pe 26 (iunie-n.r.) e pe 26, tot în America", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pichet-la-ministerul-transporturilor-sindicalistii-federatiei-mecanicilor-de-locomotiva-protesteaza-fata-de-privatizarea-cfr-marfa-10990487
10990487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.