Pianista Mihaela Ursuleasa a murit. Artista avea 33 de ani

Postat la 03 august 2012 52 afişări

Pianista Mihaela Ursuleasa, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul său din Viena, a declarat agenta sa Andreea Butucariu pentru site-ul artsjournal.com. Artista trebuia să susţină două concerte la Bucureşti cu Orchestra Naţională de Tineret care au fost anulate din cauza stării de sănătate.

O declaraţie completă urmează să fie publicată vineri dimineaţă. Vestea morţii pianistei s-a răspândit joi pe Facebook, anunţul iniţial fiind făcut de Paavo Jarvi, un colaborator al artistei, potrivit Gândul. Născută la Braşov, în 1978, Mihaela Ursuleasa a studiat opt ani la Conservatorul din Viena pe care l-a absolvit cu Magna cum Laudae.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mihaela Ursuleasa,
artista,
pian,
deces
/actualitate/pianista-mihaela-ursuleasa-a-murit-artista-avea-33-de-ani-9918900
9918900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.