Peste 30% din producătorii de automobile din Germania se tem că vor avea de pierdut dacă Marea Britanie iese din UE

Postat la 22 iunie 2016 70 afişări

38% din producătorii de automobile din Germania se tem că un Brexit le va afecta afacerile, potrivit unui sondaj realizat de Ifo Institute. Pe de altă parte, 61% cred că ieşirea Marii Britanii din UE nu le va afecta activităţile şi doar 1% se aşteaptă să aibă un impact pozitiv.

Companiile mari, cu peste 500 de angajaţi, sunt îngrijorate cu privire la rezultatul referendumului şi 53% cred că Brexit-ul le va afecta operaţiunile, iar în rândul producătorilor acest procent ajunge la 41%.

52% dintre companiile din domeniul tehnologiei, electronicelor  sunt de părere că ieşirea Regatului Unit din UE le va afecta afacerile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-30-din-producatorii-de-automobile-din-germania-se-tem-ca-vor-avea-de-pierdut-daca-marea-britanie-iese-din-ue-15503496
15503496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.