Vegis.ro a avut anul trecut vânzări de 1,2 milioane de euro, în creştere cu 43%

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 iunie 2016 333 afişări

Vegis.ro, magazin online de produse naturiste, a vândut anul trecut produse în valoare de peste 1,2 milioane de euro. Anul 2015 a fost cel mai dinamic an pentru afacerile Vegis.ro, dar şi pentru întreaga piaţa online de produse naturiste. Faţă de 2014, Vegis.ro a înregistrat o creştere cu 43% a vânzărilor şi şi-a consolidat poziţia ca lider al pieţei online pe segmentul produselor naturiste, bio, vegane şi suplimente alimentare naturale.

Vegis.ro a avut anul trecut vânzări de 1,2 milioane de euro, în creştere cu 43%

“Începând din 2015 românii au devenit mai deschişi şi mai receptivi la produsele naturiste. Practic, tendinţele internaţionale în materie de nutriţie, foarte orientate către produsele sănătoase, au fost importate, oamenii au început să conştientizeze importanţa unei alimentaţii adecvate şi aleg să consume tot mai multe produse sănătoase sau ecologice. În plus, creşterea nivelului de trai a avut o influenţă puternică,” declară Mihai Bucuroiu, director dezvoltare şi fondator Vegis.ro.

Pentru 2016, Vegis.ro estimează o creştere cu 50% a vânzărilor, susţinută de extinderea constantă a gamei de produse comercializate, precum şi de rata mare de revenire a clienţilor magazinului online.

“În general, achiziţia de produse sănătoase nu este una ocazională, ci recurentă. Românii devin din ce în ce mai interesaţi de soluţiile naturiste pentru un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie sănătoasă, înlocuind treptat produsele convenţionale cu produse noi, din game naturiste, bio sau vegane,” mai spune Mihai Bucuroiu. 

Vegis.ro se adresează unui public educat, pretenţios şi interesat de soluţiile pe care natura le oferă pentru diverse probleme, dar şi pentru o viaţă sănătoasă zi de zi. 70% dintre clienţi sunt femei, din mediul urban. Oraşele din România în care se comandă cel mai mult produsele naturiste de pe Vegis.ro sunt Bucureşti, Braşov, Constanţa şi Cluj Napoca.

Valoarea medie a unei comenzi pe Vegis.ro este 155 lei, cu aproape 30% în plus faţă de valoarea medie la nivelul pieţei, estimată la 90-120 lei.

La nivelul anului 2015, din estimările Vegis.ro, valoarea pieţei online de produse naturiste a fost de 25 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 20% faţă de 2014.

Piaţa este foarte fragmentată, cu numeroase magazine online debutante, de mici dimensiuni, create în ultimii 2 ani datorită interesului crescut al românilor faţă de nişa produselor naturiste.

Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România. Înfiinţat la începutul anului 2012, Vegis.ro comercializează de peste patru ani produse naturiste, bio sau vegane, pentru cei interesaţi de un stil de viaţă sănătos şi o nutriţie bazată pe produse ecologice şi naturale. 

Din sediul din Braşov, Vegis.ro livrează produse în toată ţara, în 24-48h de la confirmarea comenzii. Compania este certificata ecologic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
vanzari,
magazin online,
bio,
Vegis.ro
/actualitate/vegis-ro-a-avut-anul-trecut-vanzari-de-1-2-milioane-de-euro-in-crestere-cu-43-15502643
15502643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.