Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie şi internet pot fi comparate. Cum funcţionează aplicaţia online

Postat la 09 octombrie 2013 61 afişări

Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie fixă, mobilă şi internet pot fi comparate pe Veritel.ro, o aplicaţie online dezvoltată de ANCOM printr-un proiect cofinanţat cu bani europeni, în valoare totală de peste un milion de lei.

Peste 3,5 milioane de oferte de telefonie şi internet pot fi comparate. Cum funcţionează aplicaţia online

 "Pe www.veritel.ro utilizatorii pot afla în trei paşi simpli care sunt cele mai avantajoase oferte pentru ei: aleg categoria de servicii, introduc estimările proprii de consum şi primesc o listă cu primele 25 de planuri tarifare care corespund criteriilor selectate, ordonate în ordinea crescătoare a preţului. În momentul afişării rezultatelor ei primesc şi alte detalii relevante, precum durata minimă a contractelor, penalităţi în caz de reziliere sau informaţii privind eventuale promoţii", se arată într-un comunicat al ANCOM.

Aplicaţia oferă utilizatorilor cu acces la internet informaţii despre ofertele tuturor furnizorilor activi de pe piaţă, în măsura în care aceştia le-au introdus în baza de date.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-3-5-milioane-de-oferte-de-telefonie-si-internet-pot-fi-comparate-cum-functioneaza-aplicatia-online-11483092
11483092
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.