Reprezentantul farmaciei din Parlament: Livrăm la comandă medicamente, dar fără preţuri preferenţiale

Postat la 08 octombrie 2013 70 afişări

Şerban Rădulescu, directorul Centrului medical de diagnostic şi tratament ambulatoriu şi medicină primară (CMDTAMP), fosta Policlinică 10, care va deschide punctul farmaceutic din Parlament, susţine că medicamentele solicitate aici vor fi livrate prin curier, dar că nu vor fi preţuri preferenţiale.

Reprezentantul farmaciei din Parlament: Livrăm la comandă medicamente, dar fără preţuri preferenţiale

 "Este vorba de un punct de curierat farmaceutic, nu o farmacie, care va funcţiona în cadrul cabinetului medical din Parlament. Aici nu depozităm medicamente. Cei care solicită să cumpere un medicament din acest punct de curierat farmaceutic vor fi serviţi în 2-4 ore, timp în care medicamentul respectiv este adus de la farmacia Policlinicii 10 (CMDTAMP - n.r.) din strada Washington printr-un curier", a declarat Rădulescu marţi, pentru MEDIAFAX.

Medicamentele compensate vor fi eliberate de la acest punct doar celor care au reţete de la medicii din cadrul policlinicii, a mai spus Rădulescu.

El a adăugat că preţurile practicate nu sunt subvenţionate de stat, nu sunt preferenţiale, ci sunt aceleaşi cu cele din farmacia care funcţionează în cadrul CMDTAMP şi apar pe site-ul acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reprezentantul-farmaciei-din-parlament-livram-la-comanda-medicamente-dar-fara-preturi-preferentiale-11478741
11478741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.