Peste 16 milioane de americani cred că laptele cu ciocolată provine de la vacile maro

Autor: MEDIAFAX Postat la 06 ianuarie 2018 311 afişări

Laptele cu ciocolată este foarte delicios, însă îi pune în dificultate pe mulţi oameni atunci când vine vorba despre provenienţa acestuia.

Un studiu arată că 1 din 10 americani cred că laptele cu ciocolată provine de la vacile maro, ei neştiind că acesta este o combinaţie de lapte şi cacao, scrie Gândul.

Aceasta înseamnă că aproximativ 16,4 milioane de americani cred că laptele cu ciocolată este produs pe cale naturală.

Mai mult decât atât, această convingere nu aparţine copiilor, pentru că studiul a fost realizat pe un eşantion de 1.000 de persoane cu vârsta de peste 18 ani.

Dincolo de acest răspuns, 48% dintre persoanele intervievate au declarat că nu ştiu de unde vine laptele cu ciocolată.

Acesta nu este primul studiu care scoate la iveală nişte răspunsuri extrem de amuzante. O altă cercetare arăta că unul din cinci americani nu ştie că hamburgerii sunt făcuţi din carne de vită. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.