Pe aripile FALIMENTULUI: O companie AERIANĂ gigant intră in COLAPS şi se pregăteşte de insolvenţă sau faliment

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 martie 2019 8063 afişări

Pe aripile FALIMENTULUI: O companie AERIANĂ gigant intră in COLAPS şi se pregăteşte de insolvenţă sau faliment

Criza companiei Jet Airways se îndreaptă spre o insolvenţă – în cazul în care creditorii nu ajung la un consens – sau chiar spre un faliment, potrivit unui oficial citat de Economic Times.

„Creditorii şi debitorii sunt în discuţii. Acesta este cel mai bun proces. Dacă există un rezultat bun după aceste discuţii dintre creditori şi debitor, este cu atât mai bine pentru a nu mai trece prin insolvenţă. Dar dacă aceasta va fi singura soluţie, atunci bancherii o vor cere”, a transmis secretarul pentru relaţii corporate, Injeti Srinivas.

Acţiunile companiei au scăzut cu peste 63% anul trecut, iar de la începutul anului până ieri cu încă 16%.

Totuşi, astăzi acţiunile companiei din India au crescut cu 15,5% până la ora 12.30 (ora României), tranzacţionându-se la 3,8 dolari per acţiune, la o capitalizare de piaţă de aproape 430 milioane dolari.

Acţiunile au crescut pe fondul anunţului că Anita Goyal, soţia fondatorului companiei Naresh Goyal, va ieşi din board-ul operatorului aerian.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.