Pavilionul Romaniei la Shanghai a primit, in 4 luni, 2,9 milioane de vizitatori

Postat la 31 august 2010 9 afişări

Pavilionul Romaniei la EXPO 2010 Shanghai marcheaza, miercuri, patru luni de la deschiderea oficiala, anunta MAE, precizand ca in aceasta perioada a fost primita vizita a peste 2,9 milioane de persoane si 130 de delegatii oficiale.

Potrivit unui comunicat al MAE, momentul de maxima vizibilitate a Romaniei la EXPO 2010 a avut loc la 29 iulie, cand a fost sarbatorita Ziua Nationala la Expozitia Mondiala, in prezenta ministrului Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea si a unor membrii ai Parlamentului Romaniei si Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Shanghai,
pavilion,
EXPO 2010
/actualitate/pavilionul-romaniei-la-shanghai-a-primit-in-4-luni-2-9-milioane-de-vizitatori-7068752
7068752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.