Pasagerii de la Aeroportul Otopeni au acces oficial la taxiuri cu tarif de 1,39 lei/km

Autor: Mirabela Tiron Postat la 06 februarie 2013 35 afişări

Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare din ţară, a implementat un nou sistem de organizare a taxiurilor din faţa terminalului de sosiri, oferind acces pe estacadă şi maşinilor chemate la comandă, cu tarif de 1,39 lei/km.

Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare din ţară, a implementat un nou sistem de organizare a taxiurilor din faţa terminalului de sosiri, oferind acces pe estacadă şi maşinilor chemate la comandă, cu tarif de 1,39 lei/km. ZF, precum şi alte mass-media din România, au scris numeroase articole toamna trecută despre imposibilitatea de-a accesa taxiuri cu tarif de 1,39 lei/km la Otopeni, cerând chiar intervenţia premierului. Până acum pasagerii puteau găsi în faţa aeroportului doar taxiuri cu tarif de 3,5 lei/km, ceea ce îi obliga pe mulţi să tragă de bagaje în plină stradă, în afara aeroportului, pentru a găsi un taxi cu tarif normal. A trebuit ca o studentă japoneză, acostată din aeroport de un tânăr cu promisiunea găsirii unui taxi, să îşi piardă viaţa pe 15 august anul trecut pentru a se schimba ceva.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Aeroportul Otopeni,
taxiuri,
pasageri
/actualitate/pasagerii-de-la-aeroportul-otopeni-au-acces-oficial-la-taxiuri-cu-tarif-de-1-39-lei-km-10546129
10546129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.