Păienjeniş financiaro-amoros la Institutul Oncologic Bucureşti. Legături periculoase şi profituri de milioane

Postat la 22 aprilie 2021 611 afişări

Păienjeniş financiaro-amoros la Institutul Oncologic Bucureşti. Legături periculoase şi profituri de milioane

Dincolo de criza medicală, pandemia a creat uriaşe oportunităţi pentru ”băieţii deştepţi” din Sănătate, firmele ”de casă” ale acestora câştigând licitaţii pe bandă rulantă. Rezultatul: profituri de milioane. Unul dintre aceşti ”băieţi” (Bogdan Tănase) este omul ex-ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, iar numele lui este legat de actuala criză a medicamentelor de cancer.

GÂNDUL.RO dezvăluie aşadar, ÎN EXCLUSIVITATE, cum s-a transformat Institutul Oncologic ”Pr. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti într-un ”lansator” de contracte încheiate prin procedura achiziţiilor directe, în prim plan aflându-se chiar managerul spitalului, Bogdan Tănase, dar şi Alina Bonciu, asistent medical-şef IOB.

Achiziţia directă este o modalitate simplă de a achiziţiona produse/servicii/lucrări a căror valoare fără TVA, estimată conform prevederilor legale, nu depăşeşte un anumit prag valoric stipulat la art. 7 alin. (5) din Legea nr. 98/2016.

Alături de aceştia, întregind un cvartet financiar de succes, se află liderul CNSLR ”Frăţia”, cunoscutul Leonard Bărăscu (zis ”Faraonul”), şi Steluţa Nicolaescu, director de Îngrijiri la IOB, cea în subordinea căreia se află Alina Bonciu. Cum afacerile şi plăcerea merg mână în mână, acest cvartet aduce în atenţie şi două relaţii strânse care întregesc imaginea de ansamblu.

Managerul Institutului Oncologic Bucureşti – Bogdan Tănase – se afişează, de foarte multe ori, alături de Alina Bonciu, iar ”Faraonul” Bărăscu de la CNSLR ”Frăţia”, cu toate că, oficial, este căsătorit cu Ani Bărăscu, înnoptează cu ”arme şi bagaje” alături de Steluţa Nicolaescu, directorul de Îngrijiri de la IOB, cei doi împărţind, printre altele, şi o vilă din Pantelimon, la periferia Capitalei.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
institut,
profit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.