(P) Startup-ul Eduson ajunge la 800 ore de conţinut medical video

Postat la 25 mai 2023 112 afişări

(P) Startup-ul Eduson ajunge la 800 ore de conţinut medical video

Startup-ul din domeniul educaţiei medicale Eduson a atins după 2 ani de la lansare 800 de ore de conţinut disponibil pe platformă.

Platforma EdusonTV, cea mai modernă platformă de educaţie medicală din România lansată în anul 2021, a ajuns ca la 2 ani de la lansare să ofere cursanţilor 800 de ore de conţinut educaţional creat de cei mai mari specialişti din România şi din străinătate. 

Eduson oferă totodată şi un program de învăţare dedicat medicilor rezidenţi. În programul Eduson Junior sunt înscrişi în acest moment 580 de persoane care au acces la peste 60 de ore de conţinut.

Platforma oferă o gamă variată de cursuri şi resurse educaţionale specializate, adaptate nevoilor medicilor, asistenţilor medicali şi altor profesionişti din sănătate. Aceasta acoperă o gamă largă de subiecte medicale, de la diagnostic şi tratament până la managementul pacienţilor şi abordarea unor afecţiuni specifice.

EdusonTV se remarcă prin utilizarea celor mai recente tehnologii şi metode de predare, oferind videoclipuri educaţionale de înaltă calitate, prezentări interactive şi materiale suplimentare relevante. Aceste resurse permit profesioniştilor din domeniul sănătăţii să înţeleagă şi să asimileze mai eficient informaţiile, să exploreze studii de caz relevante şi să îşi îmbunătăţească abilităţile practice.

Pe lângă conţinutul educaţional, Eduson oferă şi oportunităţi de interacţiune şi colaborare între profesionişti. Platforma facilitează comunicarea între utilizatori, permiţându-le să împărtăşească experienţe, să pună întrebări şi să dezbată subiecte de interes comun. Astfel, comunitatea Eduson devine un mediu de învăţare colaborativ, în care profesioniştii din sănătate se pot conecta, împărtăşi cunoştinţe şi dezvolta relaţii profesionale valoroase.

Start-upul Eduson a fost selectat alături de alte 11 pentru a participa în Level UP - primul accelerator pentru start-upurile din sănătate şi ştiinţele vieţii din România. Performanţele financiare ale start-upului sunt foarte bune în cei doi ani reuşind să îşi dubleze an de an veniturile. Piaţa educaţiei medicale este una extrem de dinamică având la nivel  global o creştere anuală de aproximativ 10%. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
continut,
medici,
platforma,
lansare,
educatie,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.