(P) SANADOR deschide Clinica Floreasca, cu imagistică performantă şi consultaţii în peste 40 de specialităţi

Autor: Publicitate Postat la 15 iunie 2021 86 afişări

SANADOR anunţă deschiderea Clinicii Floreasca, situată în Calea Floreasca 165. Clinica este găzduită de o clădire nouă şi modernă, ONE Tower, într-o zonă verde a Bucureştiului, în apropierea Parcului şi a Lacului Floreasca. Clinica oferă acces la cea mai nouă platformă de imagistică medicală, recoltare de analize medicale şi de laborator şi consultaţii în peste 40 de specialităţi, pentru adulţi şi copii.

„Aşa cum ne-am obişnuit deja pacienţii, am deschis Clinica SANADOR Floreasca pentru a creşte accesul populaţiei din această zonă rezidenţială a Capitalei la serviciile medicale performante oferite de SANADOR. Vorbim despre o investiţie de peste 6 milioane de euro, prin care asigurăm pacienţilor noştri cele mai moderne servicii medicale oferite de o echipă ultraperformantă”, a declarat Dr. Doris Andronescu, directorul general SANADOR.

La parterul Clinicii, se află Departamentul de radiologie şi imagistică medicală, dotat cu cele mai moderne echipamente Siemens: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida – echipament care foloseşte cea mai avansată tehnologie dezvoltată pentru RMN, BioMatrix, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, cu o rezoluţie spaţială de până la 0,3 mm, cu putere diagnostică foarte mare, sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Echipamentelor de radiologie-imagistică medicală li se adaugă ecografe GE de ultimă generaţie – Voluson şi Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 reprezintă cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial. Cu Voluson E10 BT21, SANADOR aduce în România cele mai noi şi mai performante tehnologii din domeniu şi astfel se menţine în fruntea serviciilor medicale.

Clinica SANADOR Floreasca oferă consultaţii în peste 40 de specialităţi medicale şi chirurgicale pentru adulţi şi copii. Cabinetele de consultaţii sunt situate la mezanin, cu zone dedicate pentru adulţi, respectiv pentru copii.

Înfiinţat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deţinând cel mai mare spital clinic privat din ţară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale şi puncte de recoltare, radiologie şi imagistică medicală de top, situate în Bucureşti. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat care asigură o gamă complexă de servicii medicale, având şi compartiment de primiri urgenţe adulţi şi copii, 21 linii de gardă şi flotă proprie de ambulanţe.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
floreasca,
clinica,
deschidere,
performanta,
adulti,
copii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.