(P) Pfeifer & Langen oferă clientilor industriali şi casnici toate sortimentele de zahăr de care au nevoie

Postat la 05 iunie 2018 97 afişări

  • Compania este cel de-al treilea mare producător şi distribuitor de zahăr din Germania, prezent astăzi în 11 ţări europene.
  • În 2016, afacerile companiei au dus la înregistrarea unei cifre de afaceri de peste 1 miliard de euro.
  • Cu o istorie de 150 de ani,  compania Pfeifer & Langen produce şi distribuie zahăr sub marca Diamant.

În 1870, industrialiştii Emil Pfeifer, Eugen Langen şi Valentin Pfeifer pun bazele companiei Pfeifer & Langen prezentă astăzi în 11 ţări din Europa: Germania, Polonia, România, Ucraina, Italia, Slovenia, Grecia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi Bulgaria.

Având în portofoliu brandurile de zahăr Kölner şi Diamant, compania vinde diverse sortimente de zahăr pentru uzul casnic şi industrial, fiind cel de-al treilea mare producător şi distribuitor de zahăr din Germania.

O scurtă vizită la Pfeifer & Langen

Cu fabrici de zahăr în mai multe ţări europene, compania Pfeifer & Langen reuşeste să fie aproape de nevoile clienţilor din pieţele în care operează, cu diverse sortimente de zahăr, apreciate de milioane de consumatori. În 2016, afacerile companiei au dus la înregistrarea unei cifre de afaceri de peste 1 miliard de euro.

Compania pune la dispoziţia clienţilor o gamă variată de produse ideale pentru prepararea mâncărurilor, băuturilor şi deserturilor preferate. Sub mărcile Diamant şi Kölner, compania oferă în Europa diverse specialităţi de zahăr, care se află în preferinţele a milioane de consumatori: zahăr pudră şi pentru decor, zahăr cristal alb şi brun, zahăr gelifiant, zahăr din trestie, dar şi zahăr candel sau siropuri de zahăr.

Alături de acestea, Pfeifer & Langen furnizează un număr mare de produse industriei prelucrătoare, precum siropuri de zahăr invertit, siropuri de zahăr caramelizat şi sortimente personalizate de zahăr cristal.

Diamant, prietenul surprizelor dulci

Cu o istorie de 150 de ani în fabricarea zahărului, compania Pfeifer & Langen aduce pe piaţă marca Diamant.

Sigla mărcii DIAMANT este formată din două conuri de zahăr înconjurate de arcade colorate în roşu şi albastru închis. Cele două conuri sunt o referinţă grafică la turnurile impunătoare ale Catedralei din Köln, oraşul în care a luat naştere povestea Pfeifer & Langen şi simbolizează diversitatea şi calitatea produselor oferite.

Cristalul dulce din prăjiturile copilăriei

Prezente la nivel internaţional, produsele Pfeifer & Langen sunt disponibile şi în România sub marca Diamant, punând la dispoziţia consumatorilor sortimentele nelipsite din bucătărie. Fie că vorbim despre zahărul din prăjiturile care împodobesc mesele de sărbătoare ale românilor sau de linguriţele de zahăr care îndulcesc cafeaua în fiecare dimineaţă, ori de zahărul pudră de pe celebrele gogoşi din copilărie, zahărul Diamant completează perfect fiecare gustare sau băutură dulce din casele românilor. 

Produse la îndemână

Dincolo de sortimentele cu care ne-a obişnuit, Pfeifer & Langen continuă să se adapteze fiecărei pieţe de consum pe care îşi desfăşoară activitatea, introducând noi produse născute din dorinţa de a fi cât mai aprope de nevoile consumatorilor săi.

Produsele Diamant sunt disponibile în România, fiind uşor de găsit în lanţurile de supermarketuri şi hipermarketuri din întreaga ţară.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.