(P) La Romana, una dintre cele mai iubite gelaterii din lume, o nouă locaţie în Bucureşti

Postat la 11 august 2021 1392 afişări

După 10 luni de prezenţă pe piaţa locală, La Romana dal 1947 a inaugurat cea de-a şasea gelaterie din România şi prima locaţie stradală, pe Calea Victoriei nr. 103-105.  Gusturi apreciate de o lume întreagă, precum Crema dal 1947, Bacio di dama con mandorle tostate sau Croccante all'amarena, alături de alte peste 20 de sortimente obţinute din ingrediente 100% naturale, după reţete tradiţionale italieneşti, aduc gustul vacanţelor la Roma în inima vieţii sociale bucureştene.

Deserturile La Romana sunt create din ingrediente naturale de înaltă calitate: lapte, ouă şi unt din ferme ecologice locale, frişcă artizanală, fructe proaspete, gemuri naturale certificate organic, seminţe şi fructe uscate aduse din Italia.  Pentru a asigura prospeţimea, calitatea şi cremozitatea îngheţatei, fiecare sortiment este produs în cantităţi mici în laboratorul propriu, astfel încât durata medie înainte de vânzare să nu depăşească trei ore. 

Investiţii în extinderea reţelei şi dezvoltarea serviciului de livrări rapide 

Odată cu deschiderea gelateriei de pe Calea Victoriei, Grupul ARSIS îşi atinge obiectivul stabilit pentru 2021, de a opera 6 locaţii. Deţinătorul francizei La Romana dal 1947 în România plănuieşte să deschidă 3-4 noi locaţii în fiecare an, atât în oraşe mari precum Cluj, Constanţa, Timişoara, Iaşi sau Oradea, precum şi în oraşe mai mici. Investiţiile grupului vizează şi dezvoltarea serviciului de livrări rapide la domiciliu prin propria platformă de livrare, dar şi prin parteneriatul cu aplicaţiile de food delivery. 

”Deşi am deschis primele locaţii într-un context dificil pentru HoReCa, cu restaurantele închise la interior, rezultatele financiare ne-au depăşit aşteptările, iar modul în care clienţii au primit La Romana şi popularitatea în continuă creştere a brandului pe piaţa din România ne dau încredere că va fi o afacere de succes. Este incredibil cât de mulţi clienţi se întorc după ce cumpără prima dată de la noi şi ne spun că s-au îndrăgostit de gustul produselor noastre. Avem clienţi care au degustat îngheţată în gelateriile La Romana din Italia şi ne spun că nu este nicio diferenţă între aceea şi cea regăsită în Romania. Obiectivul nostru este de a menţine calitatea produselor folosind cele mai bune ingrediente şi să devenim prima opţiune pentru clienţii care îşi doresc să mănânce o îngheţată artizanală excelentă.” Radu Mirea, acţionar majoritar ARSIS Group, proprietarul francizei La Romana în România.  

Atât noua gelaterie de pe Calea Victoriei, cât şi punctele principale de vânzare din Băneasa Shopping City, Afi Cotroceni şi Afi Braşov dispun de laborator propriu şi zonă de mese. În centrele comerciale bucureştene, La Romana deţine şi două locaţii-satelit sub formă de insulă. 

La Romana, o gelaterie cu tradiţie

Primul salon de îngheţată La Romana s-a născut în centrul istoric al oraşului Rimini, în anul 1947, primind numele fiicei fondatorului, Romana. Afacerea a fost preluată câţiva ani mai târziu, de maestrul gelatier Vito Zucchi, ai cărui fii, Massimiliano şi Ivano, administează în prezent afacerea. Deşi astăzi este unul dintre cele mai apreciate branduri de îngheţată, cu peste 60 de locaţii la nivel internaţional, La Romana continuă să fie o afacere de familie, păstrând nu doar reţetele originale ale maestrului gelatier Vito Zucchi, dar şi valorile pe care acest nume a fost construit - tradiţie, cercetare, inovaţie şi emoţie.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
romana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.