(P) Ai nevoie de o soluţie de încălzire? Alege E.ON Life, soluţia completă care asigură confortul termic al afacerii tale

Postat la 22 septembrie 2022 67 afişări

(P) Ai nevoie de o soluţie de încălzire? Alege E.ON Life, soluţia completă care asigură confortul termic al afacerii tale

Reţeta magică pentru o afacere de succes este diferită de la caz la caz, dar ştim care sunt ingrediente de bază ce contribuie la reuşita business-ului tău. Primul şi poate cel mai important este atmosfera primitoare şi confortabilă cu care îţi întâmpini clienţii şi angajaţii.

Schimbarea este benefică şi pentru economia afacerii tale, şi pentru mediu

Ştim că schimbarea unei centrale termice nu este întotdeauna un proces simplu, dar ai toate motivele să o faci. Dacă centrala actuală este veche şi se defectează des, consumă mult şi nu încălzeşte uniform sau vrei să-ţi modernizezi locaţia, te sfătuim să soliciţi o ofertă. Mai mult, schimbarea centralei cu una nouă, care utilizează tehnologie în condensare, are un impact pozitiv şi pentru afacerea ta şi pentru mediu:

-          Consum şi costuri reduse cu energie cu până la 30%

-          Randament crescut de până la 108%

-          Impact redus asupra mediului

Cum alegi centrala potrivită pentru afacerea ta?

Atunci când conduci o afacere, ai nevoie de predictibilitate, soluţii personalizate şi eficiente din punct de vedere financiar, iar când timpul este o problemă, o soluţie completă este fix ceea ce ai nevoie.

Pentru că fiecare afacere este unică şi are nevoi specifice, am dezvoltat 3 pachete E.ON Life: Optim, Avantaj şi Complet, cu o gamă variată de centrale termice în condensare şi servicii tehnice incluse, astfel încât să alegi ceea ce ţi se potriveşte.

Trebuie doar să soliciţi o ofertă personalizată E.ON Life, iar un consultant te va contacta pentru a afla mai multe despre nevoiele tale şi pentru a găsi alături de tine soluţia care te avantajează cel mai mult, din toate punctele de vedere.

De ce să alegi soluţia E.ON Life?

Dacă nu ştii care este cea mai bună centrală pentru spaţiul tău sau unde trebuie ea să fie ea montată, nu îţi bate capul prea mult. Expertul tehnic E.ON te va consilia în acest sens şi te va ajuta să găseşti soluţia ideală pentru nevoile tale de business.

În plus, la E.ON nu achiţionezi doar o central termică, ci o soluţie completă şi un partener pe termen lung. Îţi livrăm şi instalăm rapid centrala, ai servicii de mentenanţă incluse şi intervenţiile de urgenţă ce pot apărea pe toată durata contractului. Nu ai nevoie de documente adiţionale şi nu pierzi timp cu vizite în magazin.

Ai predictibilitate şi ştii încă de la semnarea contractului care sunt costurile complete aferente investiţiei. Pe lângă asta, beneficiezi şi de plata în rate lunare pe o perioadă de 3, 5 sau 7 ani, fără avans, ca să îţi creşti afacerea în ritmul tău, iar centrala ta beneficiază de garanţie pe toată perioada contractuală.

Mai mult, până pe 31 octombrie 2022 beneficiezi de un Card Cadou eMAG în valoare de 100 de lei pentru achiziţia soluţiei complete de încălzire E.ON Life.

Dacă te-ai decis, completează formularul aici şi bucură-te de confortul termic al afacerii tale!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
solutie,
afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.