Orban: Salariile şi pensiile vor fi date la termen. Nu şi banii celor intraţi pe uşa din dos

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 15 noiembrie 2019 63 afişări

Orban: Salariile şi pensiile vor fi date la termen. Nu şi banii celor intraţi pe uşa din dos

Salariile şi pensiile vor fi plătite la termen, spune premierul Ludovic Orban. Salariile celor care au intrat „pe uşa din dos în instituţiile publice, pe bază de carnet de partid sau pile” vor fi, însă, sistate.

Ludovic Orban a fost întrebat vineri, într-o conferinţă de presă la Braşov, dacă salariile şi pensiile vor fi plătite la termen.

„În ce ne priveşte, onorăm toate cheltuielile necesare bugetului. Ceea ce vom considera cheltuieli ne necesare le vom face să dispară. Pensiile vor fi plătite la termen, dar nu vom plăti în continuare salariile celor care au intrat pe uşa din dos în instituţiile publice, pe bază de carnet de partid sau pe bază de pile şi rubedeniile clientelei politice ale PSD”, a răspuns Orban.

Acesta s-a referit şi la reducerea aparatului birocratic.

„Ştiţi foarte clar că am declanşat un proces de refacere a capacităţii administrative a instituţiilor guvernamentale. De asemenea, e un proces de reducere a dimensiunii aparatului birocratic, am început cu reducerea numărului de ministere, vom continua cu reducerea numărului de entităţi publice aflate în subordinea Guvernului şi în subordinea ministerelor, astfel încât să asigurăm o administraţie cât mai eficientă, mai lipsită de proceduri inutile care să asigure fluenţa tuturor proceselor administrative necesare pentru servicii de calitate”, a afirmat premierul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ORBAN,
PENSII,
SALARII

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.