Oraşul din România unde primăria a inceput montarea luminiţelor de Crăciun în timp ce afară sunt la 20 de grade

Postat la 11 octombrie 2018 213 afişări

Primăria Craiova a început montarea ornamentelor de Crăciun, în ciuda temperaturilor ridicate din această perioadă. Autorităţile spun că ornamentele trebuie montate din timp ”ca să se facă în linişte şi să nu interfereze cu traficul”.

Oraşul din România unde primăria a inceput montarea luminiţelor de Crăciun în timp ce afară sunt la 20 de grade

Autorităţile locale din Craiova au început deja montarea ornamentelor de Crăciun, un proces care va dura aproximativ o lună.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Maria Andronache, a declarat pentru MEDIAFAX că nu se poate pune problema în termenii unei acţiuni premature, în contextul în care an de an autorităţile amplasează ornamentele aproximativ în aceeaşi perioadă, indiferent de temperatură.

"Se face din timp, ca să se facă în linişte, să nu interfereze cu traficul, atunci când e aglomeraţia mare, înainte de sărbători şi să poată pune peste tot până pe 23 noiembrie, când are loc deschiderea oficială a luminiţelor. Le montează aceeaşi firmă de anul trecut, e un contract pe 10 ani şi ei probabil că şi-au făcut programul în aşa fel încât să nu-şi complice programul normal de lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.