BREAKING NEWS: Doi dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România, puşi sub acuzare pentru deţinere şi consum de droguri! Decizia extremă luată imediat de celebra prezentatoare

Postat la 11 octombrie 2018 1402 afişări

Probleme pentru prezentatoarea TVR Ema Zeicescu şi fostul ei iubit, Claudiu Popa, prezentator la Realitatea TV. Cei doi jurnalişti au fost puşi sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului, fapta petrecându-se pe 11 august, la o zi de la protestele violente din Piaţa Victoriei.

BREAKING NEWS: Doi dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România, puşi sub acuzare pentru deţinere şi consum de droguri! Decizia extremă luată imediat de celebra prezentatoare

Conform Libertatea, care citează surse judiciare, cei doi au fost prinşi având asupra lor ţigări artizanale din cannabis pe 11 august, în a doua zi a festivalului Summer Well. Deşi Claudiu Popa, tatăl copilului Emmei Zeicescu, a negat iniţial informaţia, procurorii au decis că cei doi trebuie să se prezinte în faţa unui judecător pentru a da explicaţii: „Declar acum că nu posed, nu comercializez, nu trafichez, nu cumpăr şi nu vând, nu consum substanţe interzise de lege. Avocatul meu, la începutul acestei săptămâni, a început demersul cu privire la orice fel de tentativă de a fi calomniat sau imaginea mea să fie denigrată. Asta s-a întâmplat tot luni, din partea avocatului meu. Declar acum că nu aş accepta nicio clipă ca instituţia la care lucrez să fie târâtă în mizerie şi nici familia mea”, spunea, în august, prezentatorul Realitatea TV.

Potrivit articolului 4 din Legea 143/2000, pedeapsa maximă pentru deţinerea drogurilor de risc în vederea consumului ajunge la doi ani de închisoare, dar, cel mai probabil, cei doi se vor alege cu o amendă sau ar putea fi obligaţi să facă ore de muncă în folosul comunităţii. Conform ultimului raport al Agenţiei Naţionale Antidrog, cannabisul este de departe cel mai consumat drog în România, urmat de cocaină, LSD, ecstasy, ciuperci halucinogene şi heroină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.