Oraşul din România unde în şcoli au fost montate platforme îngropate pentru colectarea deşeurilor menajere în mod selectiv

Postat la 13 septembrie 2018 95 afişări

După ce a impresionat o ţară întreagă cu autobuzele destinate exclusiv elevilor, după model american, primarul Clujului mai face un anunţ important.

Oraşul din România unde în şcoli au fost montate platforme îngropate pentru colectarea deşeurilor menajere în mod selectiv

Educaţia colectării selective începe din şcoli la Cluj Napoca. Primăria a amplasat platforme îngropate pentru colectarea deşeurilor menajere în mod selectiv în cinci unităţi de învăţământ din oraş: Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Colegiul Tehnologic ”Edmond Nicolau”, Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Colegiul Tehnic ”Ana Aslan” şi Şcoala gimnazială ”Horea”.

Primarul Emil Boc: „Prin realizarea acestor puncte gospodăreşti subterane, urmărim să încurajăm colectarea selectivă a deşeurilor începând de la şcoli, elevii fiind deschişi şi sensibili la probleme de mediu şi poluare.

Programul va continua şi la alte şcoli din oraş. Până în prezent, în municipiu au fost realizate 66 de platforme subterane pentru deşeuri, din totalul de 100 din primul lot.

Pentru alte 100 de puncte gospodăreşti subterane este în desfăşurare procedura de achiziţie publică”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.