Oraşul din România care va plăti peste 1,7 milioane de lei pentru iluminatul de sărbători, deşi nu are contract pentru iluminatul stradal

Postat la 06 noiembrie 2017 231 afişări

Primăria Galaţi va plăti peste 1,7 milioane de lei, fără TVA, pentru iluminatul de sărbători, în condiţiile în care iluminatul stradal din municipiu nu mai este administrat de nicio societate comercială, iar în cazul unor avarii nu există echipe de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oraşul din România care va plăti peste 1,7 milioane de lei pentru iluminatul de sărbători, deşi nu are contract pentru iluminatul stradal

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat că licitaţia pentru închirierea şi montarea instalaţiilor şi echipamentelor de iluminat festiv a fost câştigată de o asociere între două firme, în condiţiile în care contractul privind administrarea sistemului de iluminat stradal a expirat la începutul lunii septembrie.

De atunci, iluminatul stradal din municipiul Galaţi nu mai este administrat de nicio societate comercială.

Practic, sistemul funcţionează din inerţie, iar în cazul unor avarii nu există echipe de intervenţie.

Câteva zone din oraş nu au iluminat stradal, din cauza unor contestaţii. Licitaţia pentru atribuirea contractului în valoare de 580.000 de lei, fără TVA, privind administrarea sistemului de iluminat stradal, a fost blocată de două ori, deoarece firma care a pierdut a contestat procedura.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.