Oraşul din România care a fost desemnat oraşul anului din Europa Centrală şi de Est pentru dezvoltarea industriei de IT şi de outsourcing

Postat la 05 februarie 2018 281 afişări

Municipiul Iaşi a primit titlul de Emerging City of the Year în cadrul unui eveniment organizat la Varşovia în care s-au acordat premii pentru dezvoltarea industriei de IT şi de servicii de externalizare.

Oraşul din România care a fost desemnat oraşul anului din Europa Centrală şi de Est pentru dezvoltarea industriei de IT şi de outsourcing

Iaşul a concurat cu Debrecen (Ungaria), Kaunas (Lituania), Kosice (Slovacia), Ostrava (Cehia) şi Plovdiv (Bulgaria) la categoria „Oraşul anului pentru dezvoltarea industriei IT & Outsourcing din Europa Centrală şi de Est (în afara Poloniei)”.

 

„Iaşiul se află în topul celor mai dinamice oraşe ale României, cu un ritm susţinut de creştere economică şi cu perspective de dezvoltare dintre cele mai sănătoase, iar acest lucru se datorează, în mare parte, tocmai dezvoltării spectaculoase a industriei IT şi de outsourcing din ultimii ani”, a spus Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi, care a primit premiul.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.