Orange ia în calcul achiziţionarea de operaţiuni în domeniul telefoniei fixe în România şi Belgia

Postat la 10 septembrie 2013 39 afişări

Orange ia în calcul consolidarea poziţiei în ţări precum Spania şi Polonia şi achiziţionarea de active în domeniul telefoniei fixe în Belgia şi România, dacă autorităţile vor aproba fuziunea diviziilor din Germania ale Telefonica (Spania) şi KPN (Olanda).

Orange ia în calcul achiziţionarea de operaţiuni în domeniul telefoniei fixe în România şi Belgia

 "Dacă Germania va accepta să meargă de la patru operatori la trei, decizia va crea un cutremur în Europa. Va forţa alte ţări să-şi reevalueze poziţia privind consolidarea pieţei", a declarat directorul general al Orange, Stephane Richard, citat de Bloomberg.

Grupul francez anticipează un "cutremur" pe piaţa europeană a telecomunicaţiilor dacă autorităţile germane vor aproba fuziunea diviziilor locale ale Telefonica şi KPN, acceptând astfel reducerea numărului de concurenţi de pe piaţă de la patru la trei, transmite Bloomberg.

Comisia Europeană va evalua de asemenea preluarea operatorului german E-Plus, deţinut de compania olandeză Royal KPN, de către Telefonica Deutschland Holding, divizie a grupului spaniol Telefonica, acesta fiind cunoscut în Germania prin marca O2.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/orange-ia-in-calcul-achizitionarea-de-operatiuni-in-domeniul-telefoniei-fixe-in-romania-si-belgia-11308977
11308977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.