Oprescu: 35.000 de maşini vor circula zilnic pe noua arteră care leagă Colentina de Pantelimon

Postat la 04 decembrie 2012 14 afişări

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat luni, că prin zona inelului median care face legătura între cartierele Colentina şi Pantelimon vor circula zilnic aproxi­mativ 35.000 de maşini, noua arteră deschisă luni permiţând şi descongestio­narea traficului dinspre auto­strada A3.

Sorin Oprescu a spus că investiţia "Străpungere Doamna Ghica - bulevardul Chişinau şi pasaj suprateran peste calea ferată" face parte din întregirea inelului median de circulaţie din Capitală. "Pe zi ne aşteptăm să circule pe aici în jur de 35.000 de maşini în ambele sensuri", a declarat primarul Capitalei, arătând că prin noua arteră este legată circulaţia în trei cartiere, respectiv Petricani, Colentina şi Pantelimon.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oprescu-35-000-de-masini-vor-circula-zilnic-pe-noua-artera-care-leaga-colentina-de-pantelimon-10366133
10366133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.