Opinie Dragoş Damian, CEO Terapia: Moartea este sectorul economic al viitorului. Sigur aici vor aparea urmatorii unicorni

Autor: Dragos Damian Postat la 10 februarie 2023 144 afişări

Opinie Dragoş Damian, CEO Terapia: Moartea este sectorul economic al viitorului. Sigur aici vor aparea urmatorii unicorni

Generalii care sunt pe sticla in orice moment in care deschidem televizorul sunt agenti de vanzari eficienti.

Tanara generatie afla de la ei despre arme hiberbarice de ultima generatie, bombe cu fosfor cu precizie mare, tancul robotizat Uran care atinge 0-100 in cateva zeci de secunde, rachetele supersonice recent lansate Mach 9, unitatile Iskander fabricate la cele mai mici costuri, bateriile Satan care pot fi achizitionate cu discount, aruncatorul ultramodern NLAW, Bushmaster - un miracol al tehnologiei australiene, dronele varf de gama Bayraktar, Javelin in versiune 2.0 si Stinger la a treia generatie, inbatabilele si versatilele Himars si, desigur, nou intratele bijuterii de lux, tancurile Leopard si M1 Abrams, care in versiune de varf, cu toate dotarile, costa 15 milioane de dolari.

Desigur, nu trecem cu vederea rachetele Patriot care, asa cum ni se explica, sunt nestemate de inteligenta artificiala.

Armele de nimicire in masa nu au nume proprii sau, in orice caz, nu au fost mentionate in analizele tactice.

Generalii sunt profesionisti, sunt pasionati, cunosc toate detaliile, iti explica de intelegi foarte bine cum aceste arme de ultima generatie te pot pulveriza, incinera, dematerializa, atomiza. Moartea este rapida, fara durere.

Si inca nici nu au vorbit despre bombardierul strategic invizibil B-21 Raider, proaspat iesit pe poarta fabricii, la pretul fara competitie de 700 milioane de dolari.

Dealtfel, la un clic distanta, in presa online, romanii isi poti achizitiona un vehicul aerian fara pilot Heron MK II, cu performante inimaginabile, ating o altitudine de peste 10 kilometri, zboara cu aproape 300 km/ora, raman in aer 45 de ore consecutive si pot fi adaptate la orice tip de incarcatura.

Toata gama de produse mentionate mai sus inglobeaza tehnologie de ultima generatie si vin de la companii respectabile, cu traditie de zeci de ani, care investesc in cercetare - dezvoltare, inovatie, digitalizare, sustenabilitate, diversitate si incluziune. Companii care acum pregatesc sisteme de lupta complet robotizate, ceea ce ne da un sentiment de usurare, pentru ca daca intelegem bine, razboaiele nu se vor mai purta cu soldati. Skynet.

Top 20 companii de aparare din lume au avut in 2021 o cifra de afaceri de peste 350 miliarde de dolari. Industria apararii, cum i se spune prin consens, industria mortii, cum ii spun pe nedrept altii, devine un domeniu foarte interesant pentru o cariera, pentru afaceri, pentru unicorni, mai ales pentru generatia Z

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
deces,
dragos damian,
sector

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.