Opinie: De ce mă calci bai pe coadă? Nu vezi ce coadă frumoasă am?

Postat la 27 aprilie 2018 79 afişări

Nu se scurta coada frumoasă a Doamnei Dăncilă, premierul României, dacă Domnul Iohannis, preşedintele României, călca din întâmplare pe ea. Şi nici coada bilingvă a dl-lui preşedinte nu s-ar fi scurtat, daca doamna prim-ministru călca pe ea. Din păcate politica Românei a ajuns la stadiul :”tu m-ai călcat mai mult pe coadă!!”

Opinie: De ce mă calci bai pe coadă? Nu vezi ce coadă frumoasă am?

Problema este în Constituţie. Constituţia împarte puterea administrativă între Guvern şi Preşedinte.

 

Nu am nici har, nici dar sa mediez acest conflict. Mă voi supune rigorii lipsite de substanţă a unui om care ştie Constituţia aproape pe de rost.

 

Voi zice o poveste, aşadar.

 

Cu mulţi ani în urmă - vreo 18 - Adrian Năstase a dorit să introducă cota unică de impozitare, adică cu vreo 3-4 ani înainte de schimbarea sistemului fiscal cu care se laudă şi acum Dl Traian Băsescu.

 

Adrian Năstase era premier. Ion Iliescu era preşedinte. Ion Iliescu era un moşulică mic, îngropat în sinecura lui – aşa credeau cei mai mulţi dintre proşti. Când Ion Iliescu l-a chemat pe Năstase şi i-a zis: bai băiatule, vezi că întinezi idealurile socialismului, Adrian Năstase s-a făcut mic, mic de tot. Iar Năstase este un om frumos şi înalt.

 

Adrian Năstase era unul dintre cei mai puternici oameni din RO, la acel moment.

 

De ce nu este artizanul cotei unice? Pentru că nu a vrut Ion Iliescu. Adrian Năstase nu a ajuns preşedinte al RO pentru că partidul...

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.