Operatorul aerian ungar Wizz Air se va lista la bursa de la Londra

Postat la 22 mai 2014 62 afişări

Operatorul aerian low-cost ungar Wizz Air se va lista la bursa de la Londra, unde intenţionează să vândă acţiuni noi în valoare de 200 de milioane de euro pentru a-şi consolida situaţia financiară.

Operatorul aerian ungar Wizz Air se va lista la bursa de la Londra

 Compania intenţionează să folosească fondurile pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare, inclusiv pentru a dispune de o flexibilitate mai ridicată la finanţarea planurile de dezvoltare a afacerilor, potrivit unui anunţ al Wizz Air.

Listarea companiei la Londra este intermediată de Barclays Bank, Citigroup Global Markets şi J.P. Morgan Securities, în timp ce Nomura este aranjor principal.

Wizz Air, cu o flotă de 46 de avioane Airbus, a înregistrat venituri în creştere cu 19% în anul fiscal încheiat în martie, la 1 miliard de euro, şi o dublare a profitului net, la 89 de milioane de euro.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/operatorul-aerian-ungar-wizz-air-se-va-lista-la-bursa-de-la-londra-12643798
12643798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.