Protocolul Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL: Candidatul la prezidenţiale va avea însemnele celor două partide

Postat la 24 iulie 2014 41 afişări

Protocolul Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL prevede că în alegerile prezidenţiale candidatul comun va avea însemnele electorale ale celor două partide, un program electoral comun, alianţa fiind condusă paritar de delegaţiile celor două partide, care vor coordona şi campania electorală.

Protocolul Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL: Candidatul la prezidenţiale va avea însemnele celor două partide

 PNL şi PDL vor aproba sâmbătă protocolul de constituire a alianţei electorale pentru alegerile prezidenţiale, sub denumirea Alianţa Creştin Liberală PNL- PDL, în şedinţele Delegaţiei Permanente a PNL şi Convenţiei Naţionale a PDL.

Documentul prevede denumirea alianţei, precum şi faptul că ”semnul electoral al alianţei este reprezentat de semnele electorale alăturate ale celor două partide sub care se află denumirea prescurtată a alianţei”.

”Obiectivul alianţei este participarea cu un candidat si un program electoral comun la alegerile prezidenţiale din anul 2014”, se mai arată în protocol.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protocolul-aliantei-crestin-liberale-pnl-pdl-candidatul-la-prezidentiale-va-avea-insemnele-celor-doua-partide-12970419
12970419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.