Omul de afaceri Iosif Armaş, audiat la DNA în dosarul celor patru judecători acuzaţi de mită

Postat la 26 mai 2014 32 afişări

Omul de afaceri Iosif Armaş a venit, luni, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat în dosarul celor patru judecători de la Tribunalul Bucureşti acuzaţi că primeau bani şi bunuri pentru intervenţii în dosare de insolvenţă.

Omul de afaceri Iosif Armaş, audiat la DNA în dosarul celor patru judecători acuzaţi de mită

 Armaş a intrat în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 13.45, însoţit de o persoană care este, cel mai probabil, avocatul său.

Numele omului de afaceri apare în documentele anchetatorilor în legătură cu involvenţa unei firme a sa.

În documente obţinute de MEDIAFAX, procurorii anticorupţie relatează în detaliu modul în care judecătorul sindic Mircea Moldovan de la Tribunal Bucureşti selecta lichidatorii judiciari în cazul dosarelor în care dispunea deschiderea procedurii insolvenţei.

Astfel, arată anchetatorii DNA, cu privire la dosarul nr. 43077/3/2007, având ca obiect procedura de insolvenţă a SC Argirom International SA, controlată de Iosif Armaş, la 18 ianuarie 2013, Monica Angela Borza i-a spus magistratului Moldovan că Armaş a desfăşurat o serie de acţiuni contrare Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-de-afaceri-iosif-armas-audiat-la-dna-in-dosarul-celor-patru-judecatori-acuzati-de-mita-12651964
12651964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.