Omul care deţine cel mai mare lanţ de cafenele din România are un nou proiect. A preluat afacerea anul trecut şi pregătesc deja expansiunea internaţională

Autor: Ioana Matei Postat la 19 februarie 2020 295 afişări

La aproape doi ani de la lansarea conceptului în România, Cereal Crunch a deschis pe 15 februarie cel de-al doilea cereal bar din Bucureşti, la Universitate, pe Hristo Botev 1. Meniul include peste 100 de tipuri de cereale din toate colţurile lumii, 16 tipuri de lapte şi peste 20 de toppinguri, precum şi sucuri, cafea sau smoothie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii afacerii. 

Din luna noiembrie a anului trecut, businessul Cereal Crunch, lansat în urmă cu doi ani, a fost preluat de trei antreprenori cu experienţă în domeniul HoReCa, Radu Savopol şi Lucian Bădilă, cofondatori ai celui mai mare lanţ de cafenele din România, 5 to go, şi Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar. 

„Cred în potenţialul acestui concept, bazat pe socializare şi dorinţa tinerilor de a găsi acele locuri plăcute, care să ofere nu doar un spaţiu, ci o experienţă senzorială. Luând în calcul acest aspect, cea de-a doua locaţie Cereal Crunch a venit cu un design cool şi modern care să sublinieze ideea de experienţă, aducând culoare, zone luminoase, cu verdeaţă şi simboluri grafice care să echilibreze amploarea spaţiului”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go. 

Pentru anul în curs, obiectivele sunt de a ajunge la 5 francize, deschise în marile oraşe din România şi în afara ţării. Pentru cele două locaţii deschise, se estimează, în 2020, o cifră de afaceri de aproximativ 350.000 euro.

„Prima locaţie Cereal Crunch, de la Piaţa Naţiunile Unite, a avut o performanţă pe un trend crescător în cei doi ani de la deschidere. Pornind de la această premisă şi de la cererea din piaţă de a deschide astfel de locaţii, am setat obiectivele pentru anul acesta şi planurile de dezvoltare pe termen lung”, a completat Radu Savopol, cofondator 5 to go. 

În primele zile de la lansarea celei de-a doua locaţii, peste 350 de vizitatori au trecut pragul în universul Cereal Crunch, cu o creştere vizibilă a numărului de clienţi şi pentru cereal bar-ul de la Piaţa Naţiunilor Unite. 

În prezent, Cereal Crunch are deschise două spaţii în Bucureşti, la Piaţa Naţiunile Unite şi la Universitate, pe Hristo Botev 1. Meniul oferă peste 100 de tipuri de cereale din toată lumea, dar şi locale, alături de 16 tipuri de lapte şi peste 20 de toppinguri. 

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.