Omniasig îşi va onora obligaţiile în urma accidentului aviatic din Apuseni şi infirmă zvonurile

Postat la 23 ianuarie 2014 93 afişări

Omniasig VIG îşi va onora obligaţiile care decurg din poliţele de asigurare încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă pentru avionul implicat în accidentul din Apuseni şi infirmă informaţiile contrare apărute în presă, pe care le consideră speculative.

Omniasig îşi va onora obligaţiile în urma accidentului aviatic din Apuseni şi infirmă zvonurile

 "Omniasig confirmă faptul că cele două poliţe încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă pentru aeronava implicată în tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide şi în vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasigurători de prestigiu de pe piaţa externă. Omniasig îşi va onora obligaţiile care decurg din contractele de asigurare, orice informaţii contrare care au apărut în presă au caracter speculativ. Reprezentanţi ai companiei au fost prezenţi la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituită imediat o echipă de specialişti dedicată soluţionării acestui caz", se arată într-un comunicat al companiei remis MEDIAFAX.

În urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, în care a fost implicat un avion al Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion, iar copilotul şi patru medici au fost răniţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omniasig-isi-va-onora-obligatiile-in-urma-accidentului-aviatic-din-apuseni-si-infirma-zvonurile-11955511
11955511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.