Okazii.ro lansează un program de afiliere

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 mai 2013 84 afişări

Programul de afiliere Okazii.ro permite site-urilor şi blogurilor din România care derulează campanii de marketing bazate pe performanţă să promoveze cele peste 200.000 de produse înscrise în program la lansare, urmând să obţină un comision pentru fiecare tranzacţie finalizată.

“Platforma de marketing afiliat Okazii.ro va oferi o modalitate simplă şi eficientă de monetizare pentru site-urile şi blogurile romaneşti.”, declară Emilia Corban,  senior marketing project manager Okazii.ro.

Din cele 2,4 milioane de produse listate pe Okazii.ro, afiliaţii vor putea să promoveze peste 200.000 de produse, noi şi second-hand, numărul acestora fiind în creştere permanentă. Produsele provin de la utilizatorii platformei Okazii.ro, persoane fizice, dar şi din partea persoanelor juridice şi a magazinelor online.

Comisionul de care vor beneficia afiliaţii poate ajunge până la 20% din valoarea comenzii realizate de către utilizatori prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispoziţie de către programul de afiliere Okazii.ro. Acest procent variază în functie de categoria de produse promovată de afiliat şi de starea produsului.

Perioada de comisionare este de 30 de zile din momentul în care utilizatorul a dat click pe un produs promovat de afiliat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/okazii-ro-lanseaza-un-program-de-afiliere-10894521
10894521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.