Oficiali ruşi: Tratatul cu Ucraina permite Rusiei să aibă până 25.000 de militari în Crimeea

Postat la 04 martie 2014 55 afişări

Tratatul dintre Rusia şi Ucraina privind staţionarea Flotei ruse a Mării Negre în Crimeea prevede că Moscova poate avea până la 25.000 de militari în această zonă, au replicat reprezentanţi ruşi la acuzaţiile aduse de occidentali, care consideră această mobilizare drept un act de agresiune.

Oficiali ruşi: Tratatul cu Ucraina permite Rusiei să aibă până 25.000 de militari în Crimeea

 Viaceslav Nikonov, parlamentar din partea Partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin a apărat prezenţa rusă în Crimeea afirmând că aceasta respectă tratatul dintre Moscova şi Kiev.

"Rusia poate avea până la 25.000 de militari aici (dar) nu cred că sunt mai mult de 15.000", a declarat el pentru BBC. "După aşa-numita sa revoluţie, Guvernul nelegitim de la Kiev a trimis miliţii înarmate pentru a ocupa clădirile guvernamentale din Crimeea, cred că era destul de naiv să te aştepţi ca Rusia să stea deoparte", a afirmat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oficiali-rusi-tratatul-cu-ucraina-permite-rusiei-sa-aiba-pana-25-000-de-militari-in-crimeea-12191492
12191492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.