Oferte de studii superioare gratuite în Suedia şi Danemarca, prezentate la Bucureşti

Postat la 13 februarie 2014 61 afişări

Universităţi din Danemarca şi Suedia îşi vor prezenta ofertele de studii gratuite de licenţă şi master, în limba engleză, pe 21 decembrie, la Bucureşti, în cadrul evenimentului "Education on Tour", informează organizatorii.

Oferte de studii superioare gratuite în Suedia şi Danemarca, prezentate la Bucureşti

 Evenimentul va avea loc pe 21 februarie, între orele 14.00 şi 17.00, la Hotelul Novotel din Bucureşti. Elevii şi studenţii interesaţi să-şi continue studiile în străinătate vor putea discuta personal cu reprezentanţii universităţilor despre programele oferite şi condiţiile de aplicare. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac pe site-ul www.eef.ro.

Învăţământul scandinav este gratuit pentru studenţii din Uniunea Europeană şi este printre cele mai bine cotate în topurile globale, remarcându-se prin calitatea şi dimensiunea aplicată a programelor de licenţă şi master în limbă engleză, precum şi oportunităţile de angajare după absolvire. Materiile şi subiectele sunt special concepute de către firme şi companii, de către potenţialii angajatori, astfel încât atunci când studentul se lansează pe piaţă muncii, să fie perfect pregătit să activeze în domeniul în care a terminat studiile, au precizat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/oferte-de-studii-superioare-gratuite-in-suedia-si-danemarca-prezentate-la-bucuresti-12075538
12075538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.