Obiectul celui mai recent scandal: Rezervele internaţionale ale României, valute şi aur, au depăşit în februarie 36 miliarde euro

Postat la 01 martie 2019 60 afişări

Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) la 28 februarie 2019 au crescut cu aproape 1,7% (aproape 600 de milioane de euro), faţă de finele lunii precedente, până la 36,364 miliarde de euro, arată datele afişate vineri de Banca Naţională a României (BNR).

Obiectul celui mai recent scandal: Rezervele internaţionale ale României, valute şi aur, au depăşit în februarie 36 miliarde euro

La 28 februarie, rezervele valutare la BNR se situau la nivelul de 32,49 miliarde de euro, o creştere cu aproximativ 1,8% (aproape 570 de milioane de euro) faţă de 31 ianuarie.

 

În cursul lunii februarie, intrările au fost de 1,195 miliarde de euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea conturilor Ministerului Finanţelor Publice (MFP), alimentarea contului Comisiei Europene (696 milioane euro) şi altele.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliarde,
rezerve,
aur,
valute,
scandal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.