Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa înscrierii garanţiilor reale mobiliare

Postat la 01 martie 2019 72 afişări

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie sectorială pe piaţa serviciilor de înscriere a avizelor de ipotecă sau a altor garanţii reale mobiliare în Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară - RNPM (fosta Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare), potrivit unui anunţ făcut vineri.

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa înscrierii garanţiilor reale mobiliare

Aceste servicii se adresează tuturor creditorilor sau persoanelor de pe teritoriul României, ce solicită efectuarea unei astfel de operaţiuni.

RNPM este un sistem naţional electronic de interes public, structurat pe persoane şi bunuri, de evidenţă a priorităţii în caz de executare silită şi de publicitate a actelor şi operaţiunilor juridice prevăzute de lege.

Pentru înscrierea în Registru a avizelor de înscriere, accesul este restricţionat, numai operatorii autorizaţi şi agenţii acestora putând efectua înscrieri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.