LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Cererea de produse bio din peşte, în creştere cu 10% în 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 28 februarie 2019 53 afişări

Cererea de produse bio din peşte a înregistrat o creştere de circa 10% în 2018, comparativ cu 2017, potrivit reprezentanţilor Alfredo Seafood, marcă locală sub care sunt importate şi distribuite produse din peşte şi fructe de mare.

Cererea de produse bio din peşte, în creştere cu 10% în 2018

Reprezentanţii businessului spun că această majorare vine pe fondul unui interes din ce în ce mai ridicat al românilor pentru produsele bio, care au înregistrat vânzări în creştere cu aproximativ 30% în anul 2018, pe plan local. Conform analizelor Alfredo Seafood, piaţa produselor bio din peşte va continua să crească şi în 2019, cu aproximativ 10%.

Gama de produse bio a Alfredo Seafood cuprinde patru specii de peşte: păstrăv, doradă, lup de mare şi somon. De la lansare şi până în prezent, vânzările produselor din gama bio au avut un ritm constant de creştere. Din punct de vedere al cantităţilor vândute, păstrăvul şi dorada au fost cele mai cerute de către consumatori.

Potrivit reprezentanţilor Alfredo Seafood, România mai are destul de mult de recuperat pentru a ajunge la nivelul mediu de consum anual de peşte din Uniunea Europeană, care se situa la puţin peste 24 de kilograme/capita la finalul lui 2018, în creştere cu 3% faţă de 2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
consum,
marci

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.