Obama va anunţa următorul şef al Fed, cea mai puternică băncă centrală din lume

Postat la 29 iulie 2013 48 afişări

Preşedintele SUA, Barack Obama, a redus numărul persoanelor de pe o listă cu posibili înlocuitori ai actualului şef al Rezervei Federale a SUA (Fed), Ben Bernanke, şi va anunţa succesorul la conducerea celei mai puternce bănci centrale din lume în următoarele luni.

Obama va anunţa următorul şef al Fed, cea mai puternică băncă centrală din lume

 Lista restrânsă include "nişte candidaţi extraordinari", a declarat preşedintele într-un interviu acordat cotidianului New York Times.

Obama a afirmat că vrea un şef al Fed care să lucreze pentru a ajuta economia să crească şi nu doar pentru a limita inflaţia şi pentru a menţine pieţele financiare stabile.

"Ideea este de a promova acele lucruri care susţin îmbunătăţirea vieţii americanilor obişnuiţi. Vreau un preşedinte Fed care să poată privi obiectiv situaţia şi să spună «Să ne asigurăm că vom avea creştere economică»", a spus Obama.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/obama-va-anunta-urmatorul-sef-al-fed-cea-mai-puternica-banca-centrala-din-lume-11171620
11171620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.