O tânără povesteşte pe Facebook cum a fost lovită şi jefuită pe stradă: S-a postat în faţa mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde

Postat la 05 mai 2018 262 afişări

O tânără din Bucureşti a povestit, pe Facebook, cum a fost lovită şi jefuită pe stradă, în urmă cu două săptămâni, de un bărbat necunoscut. Tânăra a postat şi o fotografie, realizată după ce a fost lovită, fiind vizibile rănile. Poliţia confirmă acest caz, însă autorul nu a fost prins.

O tânără povesteşte pe Facebook cum a fost lovită şi jefuită pe stradă: S-a postat în faţa mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde

"Acum o săptămână şi ceva mă duceam spre casă, undeva în jur de ora 22:40, eram chiar la 5 minute de casă , pe o stradă foarte ok. Stradă care are chiar un paznic (poliţist local din ce am înţeles) constant pentru o stare civilă. Plus că e şi un liceu acolo", îşi începe Alexandra Popescu povestea.

"Intrând pe stradă am simţit că cineva mă urmăreşte. M-am uitat uşor în spate şi l-am văzut pe acest <<domn>>. În acel moment mi-am dat seama că ceva se va întâmpla şi că nu o să fie frumos, aşa că mi-am oprit muzica din căşti şi m-am uitat în faţă să văd dacă este cineva pe stradă. Nu era nimeni altcineva. Domnul a venit în spatele meu, m-a depăşit şi s-a postat la maxim un metru distanţă în faţa mea. Eu m-am blocat, iar el mi-a zis trei lucruri în trei secunde: Ai bani? Cât este ceasul? Dă-mi tot!", scrie femeia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.