O serie de cunoscuţi autori şi specialişti în E-Commerce şi digital marketing vin la Bucureşti. Despre cine este vorba

Autor: Andra Stroe Postat la 13 august 2022 59 afişări

O serie de cunoscuţi autori şi specialişti în E-Commerce şi digital marketing vin la Bucureşti. Despre cine este vorba

Cea de a 17-a ediţie anuală a GPeC SUMMIT se va desfăşura cu prezenţă fizică, pe 26 septembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti, potrivit unui comunicat.

Şapte speakeri internaţionali de top vor urca pe scena GPeC SUMMIT: Vitaly Friedman, Nathalie Nahai, Els Aerts, Sam Tomlinson, Luke Carthy Jon Quinton şi Robert Craven. Aceştia vor aborda subiecte de interes pentru cei care activează în E-Commerce şi Digital Marketing: User Experience, Optimizarea Ratei de Conversie, Strategia de Digital Marketing, Psihologia Consumatorilor, Campaniile de PPC, Google Tag Manager, Google Analytics şi User Research.

Potrivit organizatorilor, evenimentul este axat mai mult decât oricând pe conţinut practic, fiind o adevărată Conferinţă-Training pentru cei care lucrează în Digital.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
marketing,
summit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.