O nouă zonă a Bucureştiului va avea METROU

Postat la 15 iulie 2017 257 afişări

Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor care se află pe traseul Magistralei 6 de metrou 1 Mai – Otopeni, sumele individuale estimate aferente despăgubirilor fiind în cuantum de 62,8 milioane lei.

O nouă zonă a Bucureştiului va avea METROU

"Sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor, sunt în cuantum de 62,8 milioane lei şi reprezintă despăgubirile pentru un număr de 42 de imobile cu o suprafaţă de expropriat de 39.160 mp. Fondurile sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor", se arată într-un comunicat de presă al Executivului.

Conform sursei citate, imobilele supuse exproprierii se află pe raza Municipiului Bucureşti-Sectorul 1 şi a judeţului Ilfov – oraş Otopeni.

Sumele individuale destinate despăgubirilor au fost estimate de către expropriator, pe baza unui Raport de evaluare realizat de un expert evaluator autorizat ANEVAR.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.