Cum şi-a TRANSFORMAT un ELECTRICIAN satul într-o atracţie turistică: “Fac lumea veselă pe stradă”

Postat la 14 iulie 2017 532 afişări

Un electrician cu talent în desen s-a gândit să schimbe faţa morăcănoasă a satului natal şi a început să picteze faţadele caselor şi porţilor. Unele futuriste, altele ce descriu momente ale vieţii, cu toate stârnesc amuzamentul celor care trec pe acolo.

Cum şi-a TRANSFORMAT un ELECTRICIAN satul într-o atracţie turistică: “Fac lumea veselă pe stradă”

Sorin Grecu are 47 de ani şi locuieşte în satul Şiviţa, situat la 20 de kilometri de Galaţi. A fost electrician de meserie, dar după privatizarea companiei locale, şi-a pierdut locul de muncă. Atunci şi-a redescoperit pasiunea pentru artă şi desen. prima lucrare a fost chiar poarta casei sale, potrivit stiri.tvr.ro.

 

Sorin a petrecut câteva luni şi la Şcoala de Arte, dar recunoaşte că se plictisea acolo. A continuat să picteze în sat, iar mai apoi a luat calea străinătăţii. A mers la Paris unde a făcut picturi 3D pe stradă, dar a lucrat şi ca zugrav prin casele francezilor.

 

Peste câteva săptămâni, artistul din Galaţi este aşteptat la Madrid să picteze faţada unui restaurant.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.