Noi bugetari de lux. Salariile lor vor ajunge şi la zece mii de euro pe lună

Postat la 14 iulie 2017 693 afişări

Au apărut noi bugetari de lux. Este vorba despre angajaţii din Autoritatea care supraveghează platformele din Marea Neagră, ale căror salarii vor ajunge şi la zece mii de euro pe lună, potrivit economica.net.

Noi bugetari de lux. Salariile lor vor ajunge şi la zece mii de euro pe lună

Asta prevede un proiect de act normativ lansat recent în dezbatere publică. În document se precizează că salariile angajaţilor din Autoritatea ce supraveghează platformele din Marea Neagră vor fi la nivelul celor din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

ANRE este instituţia unde se plătesc printre cele mai mari salarii din ţară. De exemplu, preşedintele Autorităţii încasează zece mii de euro lunar. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.