Shhaideh deschide puşculiţa să facă stadion UEFA de 12 milioane de euro acasă la Dragnea

Postat la 13 iulie 2017 252 afişări

Ministerul Dezvoltării Regionale, condus de vicepremierul Sevil Shhaideh, propune alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion modern la Alexandria, în judeţul Teleorman, pe care îl consideră „de prioritate ridicată”.

Shhaideh deschide puşculiţa să facă stadion UEFA de 12 milioane de euro acasă la Dragnea

Stadionul ar urma să aibă în jur de 5.500 de locuri, să fie la standarde UEFA şi să coaguleze în jurul său competiţii sportive naţionale şi internaţionale, precum meciuri de fotbal din Liga I sau din preliminariile cupei UEFA. Deocamdată, pe stadionul din Alexandria activează doar echipa de fotbal locală FCM Alexandria, care ocupă locul 4 în Liga a III-a, precum şi clubul sportiv şcolar din Alexandria.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.