O nouă decizie a coaliţiei de guvernare care va afecta sute de joburi

Postat la 07 august 2017 470 afişări

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, luni, că în coaliţia de guvernare s-a decis să se modifice legislaţia în vigoare.

O nouă decizie a coaliţiei de guvernare care va afecta sute de joburi

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, luni, că în coaliţia de guvernare s-a decis să se modifice legislaţia în vigoare astfel încât nimeni să nu mai cumuleze pensia cu salariul, el menţionând că măsura va viza întreaga administraţie centrală şi locală şi nu va acţiona doar pentru viitor.

„Ceea ce am discutat cu primul-ministru şi cu ministrul muncii şi cu ceilalţi miniştri este următorul lucru: ca odată cu trecerea la pensionare şi pensionarea efectiv făcută, să nu mai poată exista şi posibilitatea reangajării pe acelaşi loc, pe aceeaşi funcţie sau în alt minister. Oamenii trebuie să se hotărască: ori vor să fie pensionari, ori, dacă sunt apţi de muncă, rămân la muncă”, a spus Tăriceanu.

El a spus că ce va modifica legea în aşa fel încât să nu poată să funcţioneze acest sistem „dual” de cumulare a pensiei cu salariul.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.