Cu cine va juca Simona Halep în turul doi la Rogers Cup. Turneul de la Toronto, dotat cu premii de aproape 2,5 milioane de dolari

Autor: Andrei Pal Postat la 06 august 2017 275 afişări

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, va juca împotriva Mirjanei Lucic-Baroni (Croaţia, 30 WTA) sau a americancei Madison Keys (SUA, 21 WTA), în turul doi al turneului de la Toronto (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 2,434,389 de dolari.

Acceptată direct în runda a doua la competiţia din Canada, Halep este deţinătoarea trofeului la Rogers Cup. În drumul spre un nou trofeu, Simona se poate întâlni cu jucătoare precum Daria Gavrilova (25 WTA), Kristina Mladenovic, (13 WTA) sau Barbora Strycova, (26 WTA), Jelena Ostapenko, (12 WTA), Svetlana Kuzneţova, (8 WTA), Garbine Muguruza (4 WTA).

Totuşi, chiar dacă e campioana en-titre în Canada, Halep nu este principala favorită la cucerirea trofeului şi în acest an. Prima pe lista capilor de serie a Rogers Cup este sportiva cehă Karolina Pliskova, liderul mondial.

Rogers Cup se va desfăşura în perioada 7-13 august, la Toronto.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HALEP,
TENIS,
ROGERS CUP

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.