O nouă companie îşi mută birourile în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

Autor: Andra Stroe Postat la 06 august 2019 694 afişări

StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Timpuri Noi Square, în cadrul noului pol de IT creat în parcul de afaceri dezvoltat de Vastint România.

O nouă companie îşi mută birourile în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

StreamWIDE a închiriat un spaţiu de 730 de metri pătraţi în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi, cu un grad general de ocupare de peste 90%, mai mult de jumătate din spaţii fiind închiriate de companii din industria IT.

Timpuri Noi Square este unul dintre cel mai mari proiecte mixte din România şi va atinge o suprafaţă totală de peste 100,000 metri pătraţi de birouri şi spaţii comerciale moderne, clasa A şi o componentă rezidenţială de aproximativ  50,000 metri pătraţi. Primele trei clădiri de birouri sunt deja livrate, fiind ocupate în proporţie de 90%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
timpuri noi,
it

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.