O nouă bancă în România

Autor: Dorin Oancea Postat la 26 martie 2013 32 afişări

Primele trei agenţii ale unei noi bănci, TBI Bank, sucursală a TBI Bank EAD Sofia au fost deschise în Bucureşti.

O nouă bancă în România

TBI Bank se va poziţiona, în principal, ca o bancă de retail şi pentru IMM-uri şi se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entităţi ale grupului: TBI Credit – credite de consum şi carduri de credit, alături de TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire şi creditare şi o gamă largă de servicii.

"Am alocat resurse importante acestei noi construcţii, investind în structura operaţională şi în sistemul  IT. Dorim să valorificăm atât expertiza echipei TBI, cât şi prezenţa teritorială şi, nu în ultimul rând, un portofoliu valoros de clienţi. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 de milioane de euro şi profit la final de an", spune Florentina Mircea, directorul executiv al băncii.

Alte cinci sucursale vor fi deschise în ţară, începând cu Iaşi şi Constanţa, plus două noi sucursale în Bucureşti.

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services BV, care include TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto. Întreprinderile mici şi mijlocii sunt principala clasă de clienţi vizată de TBI Bank.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-banca-in-romania-10692426
10692426
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.